V6 SKATTEJAKTEN

Hvem: Alle som fyller 6 år det kalenderåret samlingene er. Medlemmer får invitasjon i posten når tiltaket nærmer seg. Alle er velkomne! Hvis du ikke har fått brevet, kan du laste ned en kopi av invitasjon til V6 i juni 2018 ved å trykke her.

Hva: En uke før sommerferien ønsker vi å invitere deg og de andre du skal gå på skole sammen med til V6 Skattejakten. Vi skal ut på skattejakt i skog og mark, vi skal leke, spise og oppleve mye sammen. Gjennom alt dette blir vi også bedre kjent med fortellingene om Jesus. Det vil bli en ettermiddag sammen med foreldre og to dager i barnehagetid. Vi avslutter Skattejakten med gudstjeneste etter sommerferien hvor alle deltakerne vil få en gave. Her kan du finne program og mer informasjon.

Trykk her for å se bilder fra V6 Skattejakten

Når: I 2018: Mandag 18. juni kl. 1700-1830, tirsdag 19.juni og onsdag 20. juni. Kjernetiden tirsdag og onsdag er kl. 0900 -1500, men det er mulighet for å være her fra kl. 0730 – 16.30. V6 SKATTEJAKTEN avsluttes søndag 19. august med ABC gudstjeneste hvor 6-åringene får ei bok. Etter gudstjenesten er det kirkekaffi/saft med sosialt, lek og hoppeslott.

Påmelding: Gjøres ved å fylle inn skjema nederst på siden (skjemaet er synlig når påmeldingen åpnes, og fjernes etter påmeldingdsfristen). Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Påmeldingsfrist tirsdag 12.juni 2018

Kontaktperson: Menighetspedagog Kristin Anda. Tlf 51 90 57 78. Send epost