Klubb 67 fredag 14. mai 2021

Klubb 67 klubb for deg som går i 6. og 7. klasse og vi har påmelding i forkant.

MELD DEG PÅ HER

Koronasituasjonen vi har i landet vårt gjør at  noen ting vil bli annerledes enn slik det pleier å være. Om vi kan møtes og hvor mange vi kan være kan forandre seg. Følg med her for oppdatert informasjon om hvilke innvirkninger koronasituasjonen har på Klubb 67!

Når: Fredager i oddetalluker kl. 20.00-21.30. Merk: Nytt start-tidspunkt.  I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside.

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Klubb 67 er veldig heldige og takknemlige over å ha fått to flotte ungdommer som hovedledere i klubben! Velkommen Regine og Sara:)

Klubb 67 trenger flere ledere Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedledere Regine og Sara.

Kontakt:

Regine Pedersen                            Sara Yasuyo Nordstrand Lyngstad