MiniKRIK

Vil du treffe andre barn som er 3-6 år, leke og ha det moro? Velkommen til MiniKRIK

KRIK står for Kristen Idrettskontakt. Det er en tverrkirkelig organisasjon som har mottoet: Trosglede, livsglede og idrettsglede! Vi tar dette inn i Hinna kirke og inviterer barn til å få bruke hele kroppen i aktiv lek med andre.

Følg oss også på Facebook: MiniKRIK Hinna, og bli medlem der! Her blir det jevnlig lagt ut informasjon om arrangement, beskjed om eventuelle endringer osv. Del gjerne gruppen med andre du tenker kunne hatt gleden av å være med i fellesskapet vårt. Dersom du ønsker beskjed via SMS eller e-post i stedet, er det også mulig.

Høsten 2020: Fram til høstferien er det ikke tirsdagsmiddag og familiesamling i kirkerommet, men en møter direkte på aktiviteten.

Når:  Tirsdager kl.17.15 - 18.00. Oppstart høsten 2020 er 1.sept.

Hvor: Bomberommet/filmsalen i kjelleren. Høsten 2020 er det inngang på baksiden av kirken.

Kontakt:

Prest