FK45 30. september KUN for påmeldte

FREDAG 30. september: Tur til Lucky Bowl med bowling, laser tag, fries og slush.

OPPMØTE på Lucky Bowl, Mariero fredag 30. september kl. 1715 NB! Merk tiden for oppmøte!

Påmeldingen er stengt og det er ikke lenger mulig å melde seg på!

FK 45 er en klubb for 4. og 5.klassinger som vil møte andre på samme alder.  Vi har mange ulike aktiviteter, film, bordtennis, kiosk, pizza, lek, andakt, osv.

Når: Fredager i oddetallsuker kl. 17.30 - 1900

Hvor: Ungdomskjelleren i kirka, inngang på baksiden.

Hva: Dette skjer på FK 45 høsten 2022:

Fredag 2. september: Kiosk, sporløype og overraskelser
Fredag 16 september: Bingo, kiosk og vafler
Fredag 30 september: Tur til Lucky Bowl med bowling, laser tag, fries og slush. NB:Kun for påmeldte!
Fredag 28 oktober: Karneval med karaoke, kahoot og pizza. Kiosk.
Fredag 11 november: Bordtennisturnering og skurefillehockey, kiosk
Fredag 25 november: Brettspill og tegning. Kiosk og popcorn
Fredag 9 desember: Juleverksted, kakao, pepperkaker
Fredag 20 januar: Oppstart etter jul.

FK45 har en foreldrekontakt-facebook-gruppe som du finner ved å trykke her

Nyttig info:

Anbefaler maks 50 kr, til kiosken.

Alle som går i klubben må levere et deltakerskjema med kontaktinfo. Ta det med hjem, fyll det ut og ta det med tilbake på neste klubbkveld.

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers. Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales via Vipps til 642031 (FK45 Hinna sokn)

Sjekk kalenderen på nettsiden for å se når det er i tilfelle forandring i programmet

Hovedleder
Torhild Gran Terjesen