FK45

FK 45 er en klubb for 4. og 5.klassinger som vil møte andre på samme alder.  Våren 2022 er det påmelding via denne nettsiden før hver kveld. Vi har mange ulike aktiviteter, film, bordtennis, kiosk, pizza, lek, andakt, osv.

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL FK45 FREDAG 29.APRIL-22

35 plasser er tilgjeng, hvis du kan skrive inn navn m.m. i påmeldingen er det fortsatt plasser ledige.

Når: Fredager i oddetallsuker kl. 17.30 - 1900

Hvor: Ungdomskjelleren i kirka, inngang på baksiden.

Hva: Dette skjer på FK 45 våren 2022:

Fredag 21.januar: Filmkveld med popcorn, kiosk

Fredag 4. februar: Spillekveld: Brettspill og kiosk

Fredag 18.februar: Karneval, karaoke og disko med pølser og kaker. Kiosk

Fredag 18.mars: Bingo, leker og kiosk

Fredag 1.april: Påskeverksted

Fredag 29.april: Bordtennisturnering og spillekveld

Fredag 13. mai: Quizkveld med vafler

Fredag 10.juni: Sommeravslutning med overraskelser.

Programmet våren 2022 kan lastes ned som pdf ved å trykke her

Nyttig info:

Anbefaler maks 50 kr, til kiosken.

Alle som går i klubben må levere et deltakerskjema med kontaktinfo. Ta det med hjem, fyll det ut og ta det med tilbake på neste klubbkveld.

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers. Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales via Vipps til 642031 (FK45 Hinna sokn)

Sjekk kalenderen på nettsiden for å se når det er i tilfelle forandring i programmet

Hovedleder
Torhild Gran Terjesen