FK45 - FREDAG 28. MAI 2021


Grunnet koronasituasjonen vil det fra nå av være forhåndspåmelding til FK45. Dette skjer ved å trykke her! 

Påmeldingen blir lagt ut i starten av samme uke som klubben. Det er totalt 20 inkl. ledere som er tallet vi må forholde oss til!

 

Påmelding trykk her

 

 

FK 45 har for tiden litt redusert åpningstid, grunnet koronasituasjonen!

FK 45 er en klubb for 4. og 5.klassinger som vil møte andre på samme alder. Vi har mange ulike aktiviteter, film, bordtennis, kiosk, pizza, lek, andakt, osv.

 

Koronasituasjonen vi har i landet vårt gjør at  noen ting vil bli annerledes enn slik det pleier å være på FK45. Det vil bl.a. komme en maksgrense på hvor mange barn som kan være på klubben samtidig! Følg med her for oppdatert informasjon om hvilke innvirkninger koronasituasjonen har på FK45!

Når: Fredager i oddetallsuker kl. 17.30-19.00. Merk: Nytt slutt-tidspunkt! Planlagt oppstart  2021 er 8. januar.

Hvor: Ungdomskjelleren i kirka, inngang på baksiden.

Anbefaler maks 50 kr, til kiosken.

Alle som går i klubben må levere et deltakerskjema med kontaktinfo. Ta det med hjem, fyll det ut og ta det med tilbake på neste klubbkveld.

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers. Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales til en av lederne på FK45 eller på Vipps (#121490) til Hinna menighet.

Her kommer program for høsten så følg med.

Kontakt

Øystein Dahl Andersen
48179770
andersen@naeringsforeningen.no

 

 

Tilbake