Klubb 67

Nå er det bare to ganger igjen før jul! 25.november og 09.desember!

Program 25.nov.: Pynting av pepperkaker(som skal spises på julebordet)

Program 09.des.: Julebord ... les videre for mer info om julebordet og hvordan du melder deg på!

Påmelding kan også gjøres her

Vi gleder oss til julebord, hvor vi pynter oss, sitter rundt fint dekket langbord, spiser god mat, har god underholdning og mye gøy! Påmelding innen onsdag 7. desember(grunnet matbestilling). Påmelding her

Hva er klubb 67??

Når: Fredager i oddetalluker kl. 1930-21.30.  I forbindelse med spesielle aktiviteter, ferier o.a., sjekk info i kalenderen på kirkas nettside.

Hvor: Når det ikke opplyses om noe annet, møtes vi i ungdomskjelleren på baksiden av Hinna kirke

Du kan bli medlem og får da enkelte kioskvarer billigere enn ellers og rabatt når vi har spesielle aktiviteter som koster noe (eks. Kongeparken, Rush/Airtime o.l.). Medlemskap koster kr. 100,- pr. halvår og er frivillig. Ved at du er medlem får kirken støtte fra kommunen til å kjøpe mer leker og spill. Medlemsavgift betales via Vipps til 642032 (Klubb67 Hinna sokn).

Klubb 67 trenger flere ledere Vi trenger både voksne ledere og ungdomsledere! Har du lyst å bidra? Ta kontakt med hovedleder Sara.

Kontakt:

Sara Yasuyo Nordstrand Lyngstad