Resultat for julegaveaksjonen

Julegaveaksjonen sluttet 24.desember. 42 familier fikk tilbudet om gavekort på kr 1000,- som de kunne bruke på Stadionparken eller på Kilden.

Menighetene har opprettet Facebooksiden «Hjerte for bydelen» , som også har blitt brukt til å fremme aksjonen. Foreløpig står summen på kr 78 025,- Det er fantastisk!

Takk til alle som har vært med og bidratt!

Logistikken har gjort at vi ikke hadde mulighet til å bruke alle pengen som kom inn, før jul.

Vi ønsker derfor å bruke noen midler der det dukker opp spesielle behov i løpet av året, etter avtale med ansvarlige for prosjektet i hver enkelt menighet. Resterende penger blir brukt på Julegaveaksjon 2021.

Her er et utdrag av tilbakemeldinger vi har fått fra vår kontakt hos NAV:

«Wow, er det sant? Det er jo helt vanvittig»
«Tusen tusen takk. Dere aner ikke hvor mye det betyr»
«Dette kommer så godt med i disse tider. Tusen takk»
«1000,-??!! Til oss?!»

Flere som mottok gavekortet ønsket svært gjerne å ta meg i hånden eller gi meg en klem. Det opplevdes ubehagelig for noen at de ikke fikk takket ordentlig. Flere uttalte også at de gledet seg til den dagen de selv kunne få gi tilbake til andre i nabolaget.