Kickoff-leir 21.-22.aug 2021 for ungdom

Velkommen alle som er eller ønsker å bli ungdomsleder i Hinna kirke og som er 8.klassing eller eldre!

Påmeldingsskjema til Kick-off-leir 2021 - trykk her

Påmelding innen 29.juli = sikker plass på hotellet.

Påmelding f.o.m. 30.juli = usikkert om det er plass på hotellet.

Hvem: Alle som er eller ønsker å bli ungdomsledere i Hinna kirke og som er 8.klassing eller eldre!

Når: Lørdag 21.aug kl.1200 (oppmøte Vigdelstranda). Opplegget er ferdig søndag 22.aug kl.1400 etter gudstjeneste og kirkekaffen i Hinna.

Hva: Vi har fått støtte til å gjøre ekstra stas på dere ungdomsledere! Vi skal gå fra Videlstranda til Sola strand hotell. Underveis skal vi ha øvelser i ledelse og teambuilding, walk n talk-oppgaver om tro og ledelse (slik kanskje Jesus og disiplene gjorde når de gikk), bading m.m. På og ved Sola strand hotell blir det avslapping på rommet, god mat, lek, vannsport for de som ønsker (mer info kommer) og kveldssamling. Etter overnatting og en god frokost på hotellet, blir vi kjørt til Hinna kirke og blir med på ABC/oppstartsgudstjenesten. Der hjelper vi til bl.a. under aktivitetene på kirkekaffen for 6-åringer m.fl.

Deltakerpris: 200kr (ta kontakt hvis dette er en utfordring, så finner vi en løsning). Vannsport koster fra 200kr og oppover. Skriv i påmelding om du er interessert i dette, og hva. Kanskje sponses noe av dette også, mer info senere.

Rom: Vi sover på 2 eller 3-mannsrom. Skriv i påmeldingen hvem du vil være på rom med, så kommer du på rom med minst en du kjenner. Du må ikke kjenne noen for å bli med!

Voksenledere er Kirsti Melangen, Geir Eikrem, Torbjørn Nedrebø (ny BU-prest) og Margunn Østebø

Alle arrangement i Hinna kirke forholder seg til Den norske kirkes smittevernsveileder og de til en hver til gjeldende retningslinjer fra lokale og sentrale myndigheter.

Kontakt:

Menighetspedagog