Velkommen til gudstjeneste i Hinna kirke

Søndag 2. oktober kl 11 samles vi til gudstjeneste med søndagsskole.

Her finner du også informasjon om kommende gudstjenester

Søndag 2. oktober kl 11. Gudstjeneste med dåp og søndagsskole. Prest: Torbjørn Nedrebø. Kateket Kirsti Melangen. Kantor Anne Jordheim. Konfirmanter deltar. Takkoffer. Nattverd. Kirkekaffe etter gudstjenesten med salg til inntekt for Leger uten grenser og TV-aksjonen. 10 kr for drikke og 10 kr for mat.

Søndagsskolen er 02.10 delt i to grupper: Gullivergjeng (4-6 år) og Tårnagentklubben (barn fra 7 år). Jungelgjengen (0-3 år) er avlyst pga sykdom. Barn i 0-3 år kan delta i Gullivergjengen.

Gudstjenester de kommende ukene:

Søndag 9. oktober er det ikke gudstjeneste i Hinna kirke, vi deltar i stedet på fellesgudstjenestene i Gausel eller Hillevåg kirke

Søndag 16. oktober kl 11. Gudstjeneste

Søndag 16. oktober kl 19.30. Kveldsmesse

Søndag 23. oktober kl 11. Gudstjeneste

Søndag 30. oktober kl 11. Gudstjeneste med søndagsskole: Jungelgjeng (0-3 år), Gullivergjeng (4-6 år) og Tårnagentklubben (barn fra 7 år).

Denne oversikten blir normalt oppdatert innen onsdag hver uke.