Tweensklubb for 5.-7.klasse

16. januar 2024 startet vi opp igjen Tweensklubb i Hinna kirke.

Tweensklubb Hinna er for 5.-7.klasse, tirsdager etter skoletid fra klokka 13.00 - 15.30.

Påmeldingsskjema til våren 2024 finner du ved å trykke her

PROGRAM:
1300-1345: Registrering, fritid, lekser. Ankomst via ungdomskjelleren (samme lokale som FK45 og Klubb 67)
Kl. 13.45 - 14.15: Måltid
Kl. 14.15- 14.30: Fellessamling i kirkerommet (Bibelfortelling, film, samtale og info)
Kl. 14.30 - 15.30: Aktivitet i grupper (Kreativ, Game On, Lego. Se info under.)
Kl. 15.30 - 15.45: Rydding og takk for idag!

(kl.1600 er det tirsdagsmiddag annenhver tirsdag i kirken. Det er mulig å melde seg på dette separat ved å sende en sms til 92240545 innen søndag. Se mer info om tirsdagsmiddag her)

Noen ganger skjer det noe spesielt som Høsttakkefest, Juleparty, Karneval, Påskeparty, 17.mai-feiring etc. En gang i måneden har vi en markering for de som har bursdag i inneværende måned.

GRUPPER:
I påmeldingen, skriv 1. og 2.valg. Tidlig påmelding øker sjansen for å få 1.valget. Avhengig av antall påmeldte starter vi opp med to eller tre av følgende grupper:
Kreativ: Her blir det mange ulike kreative aktiviteter som f.eks. er knyttet opp mot tema på fellessamlingen. Vi vil også jobbe med Redesign; gi gamle klær og ting nytt liv.
Game On: Lek, sport, Nintendo-SWITCH, radiostyrte biler o.l..
Lego: Lage figurer, bygg og landskap basert på bibelfortellinger. Dette kan event. brukes i tablåer for å lage lego-filmer.

LEDERE er ansatte i Hinna kirke: Mona Elisabeth Lode (koordinator) og Torbjørn Nedrebø. I tillegg bistår ansatte ungdomsledere, tweensledere og frivillige voksne.

PRIS: Medlemskap i tweensklubben koster 400kr for hele vårsemesteret.
Medlemsavgiften dekker bl.a. matservering, innkjøp av materiale og utstyr til gruppene. Faktura sendes på sms og kan betales via vipps eller bankkonto.
Tweensklubben er tilknyttet organisasjonen KFUK-KFUM, og medlemskap i tweensklubben innebærer at en blir medlem av KFUK-KFUM.

Familier eller enkeltpersoner med utfordrende økonomi som opplever at den ordinære medlemskontingenten er for høy, kan aktivisere et minsteprismedlemskap på 50kr pr semester. Dette medlemskapet kan du selv enkelt aktivere i Connect.kfuk-kfum.no (alle med mobilnummer kan opprette bruker) eller du kan be koordinator Mona Lode gjøre det for deg.

Kontakt:

Menighetspedagog