V9 Kunst i kirken

På skolenes planleggingsdag i november inviteres 4.klassinger til å prøve glasskunst, legokunst, trearbeid/sløyd, foto, maling/akvarell, matkunst, drama/teater. De får lære om hvordan kunst brukes i kirken, om kristne symboler og om håp.  Søndag viser vi hva vi har laget på kirkekaffen etter gudstjenesten.

Når: Dato høst 2020 er fredag 13.nov kl.0730-1630 (kjernetid kl.09-15) og søndag 14.nov kl.11-13.

Hvor: Hinna kirke.

Foreløpig program (endinger kan komme):
Fredag 13.nov:
Kirka er åpen fra kl.0730—1630. Kjernetid med undervisning og aktiviteter er kl.09-15, mens før og etter er det flexitid litt som på SFO. Går du på en skole som ikke har fri denne dagen, kan du komme når skolen er ferdig. Det er mulig å få frokost. Alle får lunsj kl.11 og frukt ca kl.14.

Søndag 14.nov kl.11-13
Gudstjeneste i Hinna kirke og etterpå utstilling på kirkekaffen med det vi lagde og opplevde fredag. Gudstjenesten er åpen for alle. Foreldre, faddere og annen familie er spesielt invitert.

Samlingen lørdag koster kr 100,- pga. ting dere får med hjem. Ta kontakt hvis dette er et problem, så finner vi en løsning. Betaling skjer kontant eller med kort når en kommer.

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 7-9 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify, eller se spillelisten og finne sangene via en annen strømmetjeneste).

Kontakt:

Menighetspedagog