V9 Kunst i kirken 12. og 14.nov

På skolenes planleggingsdag i november inviteres 4.klassinger til å prøve glasskunst, legokunst, trearbeid/sløyd, foto, maling/akvarell og multimediaproduksjon. De får lære om hvordan kunst brukes i kirken, om kristne symboler og om håp. Søndag viser vi hva vi har laget på kirkekaffen etter gudstjenesten.

Påmeldingsskjema til V9 12. og 14.nov 2021 - trykk her

Invitasjon til V9 2021 sendt i posten i uke 41 - trykk her

Når: Dato høst 2021 er fredag 12.nov kl.0730-1630 (kjernetid kl.09-15) og søndag 14.nov kl.11-13.

Invitasjon sendes i posten til medlemmer av Den norske kirke. ca en måned før og digital kopi legges på denne siden. Arrangementet er åpent av for alle i Jåtten og Vaulen skolekrets uavhengig av medlemsskap i kirken.

Hvor: Hinna kirke.

Foreløpig program (endinger kan komme):
Fredag 12.nov:
Kirka er åpen fra kl.0730—1630. Kjernetid med undervisning og aktiviteter er kl.09-15, mens før og etter er det flexitid litt som på SFO. Går du på en skole som ikke har fri denne dagen, kan du komme når skolen er ferdig. Det er mulig å få frokost. Alle får lunsj kl.11 og frukt ca kl.14.

Søndag 14.nov kl.11-13
Gudstjeneste i Hinna kirke og etterpå utstilling på kirkekaffen med det vi lagde og opplevde fredag. Gudstjenesten er åpen for alle. Foreldre, faddere og annen familie er spesielt invitert.

Samlingen lørdag koster kr 100,- pga. ting dere får med hjem. Ta kontakt hvis dette er et problem, så finner vi en løsning. Betaling skjer kontant eller med kort når en kommer.

Å gjøre hjemme:  Hvis du er glad i musikk, finner du kanskje en artist eller album du liker i spillelisten 7-9 år Trosopplæring som vi har laget på spotify (dere kan opprette en gratisbruker hvis dere ikke har spotify, eller se spillelisten og finne sangene via en annen strømmetjeneste).

Kontakt:

Menighetspedagog