V6 Skattejakten

Høsten 1.klassinger: Velkommen til skattejakt i Sørmarka, leke historier om Jesus og å kanskje møte noen du skal begynne på skole med!

Påmeldingsskjema til V6-samlingen torsdag 18.juni 2020 finner du her

Invitasjon til V6-samlingen torsdag 18.juni 2020 finner du her

Når:  I 2020: Torsdag 18. juni kl. 1630-1830 (dvs.  en annen dato enn i invitasjonsbrev mottatt i post. Dato ble flyttet etter tilbakemelding om at onsdag passet dårlig for mange). V6 Skattejakten avsluttes søndag 23. august med ABC gudstjeneste.

Hva:

Kjære foreldre!
Koronapandemien har satt sitt preg på samfunnet denne våren. Det gjelder også undervisningen og trosopplæringen i kirken. Vi kan ikke gjennomføre V6 SKATTEJAKTEN slik vi pleier med en ettermiddag og to hele dager.
Retningslinjene vi har fått, sier at barn under skolealder må ha med seg en voksen hjemmefra dersom de skal delta på et opplegg. Derfor komprimerer vi opplegget vårt ned til 2 timer en ettermiddag.

Skattejakten foregår som en vandring i Sørmarka. Vi kommer til å møte mye spennende underveis, både oppe i trærne og nede på bakken—og vi skal lete etter  - og finne flere ulike «skatter».

Kanskje kan dere fortsette skattejakten hjemme?
Mer detaljert informasjon får dere ved påmelding.
Velkommen til noe vi tror vil være en spennende SKATTEJAKT
både for små og store!

Søndag 23 august inviterer vi til ABC-gudstjeneste. Denne
gudstjenesten er lagt til slutten av august fordi vi ønsker å rette blikket mot skolestart og alle som skal begynne på skolen. Gudstjenesten er spesielt tilrettelagt for barn. Hjertelig velkommen! Det er ingen påmelding til gudstjenesten.

Kontakt:

Menighetspedagog