V4 Min kirkebok 2021 - UTSATT til 3. og 6. juni

Grunnet Korona har vi utsatt V4 Min kirkebok. NY dato er satt til torsdag 3. juni og gudstjeneste søndag 6. juni

Det går fortsatt an å melde seg på!  Påmeldingslink lenger nede på siden.

Alle prinser og prinsesser som fyller 4år dette kalenderåret er invitert til fest på kongens slott! Hinna kirke er nemlig slottet til Jesus, kongen over himmel og jord. Du skal få boka «Fest på slottet» som bevis på at du er en ekte prins eller prinsesse i Guds rike.

Invitasjon til de som blir 4 år i 2021er sendt i posten. Har du ikke fått invitasjon kan du laste den ned her. Alle som er/blir 4 år i 2021 er velkomne til å delta.

Det er to skriv å laste ned:

Invitasjon til 4-åringen

Mer informasjon til foreldre

Påmeldingslink finner du her

Hva og når: Datoer i 2021:

Torsdag 3. juni kl.1700-1830: Kirkemiddag, fortelling og bli litt kjent i kirken.

Søndag 6. juni kl.1100-ca.1230: Gudstjeneste; Fest på kongens slott, med utdeling av bok.

Hvor: Oppmøte torsdag:  kirketorg/menighetssal i Hinna kirke.

Oppmøte søndag: Kirketorget kirka.

Kontakt:

Menighetspedagog