V2 Julevandring

V2 Julevandring er for 2-åringer med voksenfølge. Sammen skal vi følge stjernen, møte gjetere, engler, dyr, vismenn, smake på julekaker og til slutt ende opp i stallen hvor Jesusbarnet er.

Invitasjon til V2 Julevandring kan lastes ned her.

Påmeldingsskjema til V2 Julevandring finner du her. Påmeldingsfrist er satt til torsdag 3. desember.

Hva: En julevandring i kirka. Vi skal følge stjernen fra Betlehemsmarken og ga helt til stallen hvor Jesusbarnet er. Underveis møter vi sauene og gjeterne rundt ba let, keiserens manntallsfører, Maria og Josef, englene og de tre vise menn.
Du inviteres sammen med mor eller far (Du kan godt ha med deg en fadder eller en annen voksen hvis de hjemme ikke kan).

Når: En mandag i advent. I 2020: Mandag 7.desember kl.16. Det blir servering av grøt kl 16:00. Husk å svare om du vil ha grøt i påmeldingsskjemaet. Vandringen starter kl 17.

Hvor: Oppmøte i menighetssalen i Hinna kirke.

Kontakt:

Menighetspedagog