V1 Sangsamling

V1 Sangsamling vil bli svært annerledes i 2020 grunnet koronasituasjonen.

Her finner du spotify lista til sangsamlingen. På denne listen finner du mange av sangene som er på sanarket og i barnets sangbok. Ikke alle jeg har klart å finne. Ta kontakt hvis dere ønsker noter... jeg kan trolig skaffe det! Et annet tips kan være å google sangen du vil ha - så kan det hende du finner den via youtube el. lignende...(Men - vær obs på at det kan hende noen har tullet med teksten og at det ikke stemmer.... I tillegg er det en sang i spillelista som dere ikke finner i "boka" og på sangarket, den sangen heter NÅDE!

Grunnet koronasituasjonen har vi ikke kapasitet til å gjennomføre trosopplæring/Vekstdagstilbudet for 1-åringene våre. Det vil komme invitasjon i posten til et opplegg dere kan gjøre hjemme!

Invitasjon blir sendt ut i posten til medlemmer.

Invitasjon kan også lastes ned her!

Meld deg på via påmeldingslinken her . Påmeldingsfrist mandag 14. desember.

For spørsmål og/eller tilbakemeldinger ta kontakt med menighetspedagog Margunn Østebø

Kontakt:

Menighetspedagog