V0 Babysang

Babysangkursene med oppstart 26.08 er nå fulle! Nye kurs starter 21.oktober.

Koronasituasjonen i landet vårt gjør at vi må tenke litt anderledes rundt V0 Babysang og vi må tenke smittevern i forhold til myndighetenes retningslinjer. På Babysang tar vi smittevern på alvor og det vil være noe annerledes enn det pleier. Blant annet vil kursene fortere bli fullt opp - dette mest på grunn av avstandsregler kombinert med plass i lokale. Hvis kurset er fullt ved påmelding vil en bli satt på venteliste. Det går ikke an å komme på en babysangsamling uten å være påmeldt/ha vært i kontakt med kursleder. Koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre samtidig som vi ivaretar smittevern.

Gjengen som startet 26. august er så pass mange at vi kjører to kurs! Et fra kl. 1030 - 1200 og et fra kl. 1130 -1300.  Vi spiser lunsj fra 1130 - 1200. Deltakerne får sms om når hvilket kurs de går på. Det som starter 1030 eller det som starter 1130. Det er IKKE mulig å bare bytte gruppe uten å ha vært i kontakt med kursleder først - dette grunnet at kursene er fulle og om noen bytter gruppe uten å ha vært i kontakt med kursleder først, kan de risikere og måtte snu i døren! Dette vil vi helst unngå. Er det ønskelig å bytte gruppe en gang eller to grunnet rutiner, helestasjon avtale  e.l. ta da kontakt med kursleder - som vet om noen andre har meldt forfall på den aktuelle gruppen! Gunnen til at det er så strengt er koronasituasjonen som gjør det!

Invitasjon for kurset med oppstart 21. oktober 2020 - trykk her

Påmeldingsfrist mandag 19. oktober kl.2300.

Kurset koster 200 kr. Ta kontakt hvis betaling gjør det vanskelig å delta, så finner vi en løsning :-)

Hvor: Kirketorget og menighetssal i Hinna kirke

Når: Neste kurs starter onsdag 21.oktober 2020, kl. 10.30-12.00

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Vi spiser lunsj sammen (brødmat, kaffi, te). Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Trykk her for å komme til påmelding

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

Kontakt:

Menighetspedagog