V0 Babysang

Velkommen til sangsamling tilpasset baby med voksenfølge, og en uformell lunsj hvor du kan møte andre. Neste kurs starter tirsdag 26.april.

Påmelding Babysang oppstart tirsdag (MERK NY DAG) 26.april 2022 - trykk her

Invitasjonsfolder til Babysang 26.april - 21.juni 2022 - trykk her

Hvor: Kirketorg og menighetssal i Hinna kirke.

Når: Neste kurs starter tirsdag (MERK NY DAG) 26.april 2022. Kurset blir gjennomført av en av menighetspedagogene (Geir eller Margunn)

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Felles lunsj for gruppene. Maten får dere servert (brødmat, kaffi, te). Vi har også mikrobølgeovn og varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Kl. 1200 - 1215: Neste gruppe gjør seg klare for sangen

Kl. 1215-1300: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For spørsmål les Studieplanen for babysang eller kontakt menighetspedagog Geir Eikrem.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Kontakt:

Menighetspedagog