V0 Babysang - AVLYST grunnet korlona

Vi rakk akkurat å starte opp med babysang etter påske, før vi måtte stenge ned igjen!

Kurset er nesten fulltegnet. Men det er fortsatt 4 ledige plasser på tirsdager kl. 1030-1200.

Er du interessert, ta kontakt med kursleder Margunn Østebø(kontaktinfo nederst på siden.

Hvor: Kirketorget, menighetssal og møterom i Hinna kirke. Inngang via hinnasenter/kontorinngangen

Når: Neste kurs starter 1.september - men det er fortsatt ledig 4 plasser på gruppe 1 på det kurset som går nå (tirsdager kl. 1030-1200)

Hva: Program en vanlig samling er slik:

Kl. 1030-1045: Ankomst, vi rigger oss til og gjør oss klare.

Kl. 1045-1130: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Kl.1130-1200: Begge gruppene spiser lunsj, men i hver sine rom. Maten får dere servert (brødmat, kaffi, te). Vi har også varmt vann og skåler til f.eks. grøt.

Gruppene har også egne toalatt slik at gruppene møtes ikke.

Kl. 1200 - 1215: Neste gruppe gjør seg klare for sangen

Kl. 1215-1300: Sangsamling hvor vi synger, danser, spiller på instrumenter, bruker ulike rim,regler. Bønn og velsignelse.

Babysang er et kurs over 8 ganger. For mer info les Studieplanen for babysang eller kontakt Margunn.

V0 Babysang er den første Vekstdagen som barna blir invitert til og er en del av menighetens trosopplæring.

Spotify-spillelisten "Babysang Hinna kirke" som du finner via denne linken. anbefales hvis du vil høre noen av albumene og sangene som synges på samlingene. Finner du en enkeltsang du liker, kan du utforske albumet via "view album". Hvis du ikke har Spotify, kan du ved å følge linken uansett se listen over sanger/album og finne dem via andre strømmetjenester e.a.

Koronasituasjonen i landet vårt gjør at vi må tenke litt anderledes rundt V0 Babysang og vi må tenke smittevern i forhold til myndighetenes retningslinjer. På Babysang tar vi smittevern på alvor og det vil være noe annerledes enn det pleier. Blant annet vil kursene fortere bli fullt opp - dette mest på grunn av avstandsregler kombinert med plass i lokale.

Men Hinna menighet har valgt å satse litt på babysang og hvis kursene på onsdag blir fulle så åpner vi opp for babysang på tirsdagen også. Hvis det kurset også blir fullt vil en ved påmelding bli satt på venteliste. Er påmeldingen stengt så ta kontakt med Margunn Østebø. Det går ikke an å komme på en babysangsamling uten å være påmeldt/ha vært i kontakt med kursleder. Koronasituasjonen gjør desverre ting litt strengere på disse tingene. Tross i det tror vi at vi skal få til trygge og fine samlinger, hvor vi skaper gode øyeblikk mellom hverandre samtidig som vi ivaretar smittevern.

Invitasjon for kurset med oppstart 14. april 2021 - trykk her

Påmeldingsfrist torsdag 8. april kl.2300.

Trykk her for å komme til påmelding

VIKTIG ANGÅENDE PÅMELDING: Det er onsdag som er dagen, men hvis mange påmeldte blir tirsdag også en babysangdag. Skriv gjerne i påmelldingen hvilken gruppe du ønsker å delta på og hvis det er noen du ønsker å være sammen med. Så skal jeg prøve å innfri alles ønsker - men det er ikke sikkert at jeg klarer å tilstrebe allles ønsker. Og skriv gjerne om tirsdag er en god dag eller ikke.

valgene er :

• (Tirsdager kl. 1030-1200)
  • (Tirsdager kl. 1130-1300)
  • Onsdager kl. 1030-1200
  • Onsdager kl. 1130 - 1300

Har du tekniske problemer, kan påmelding gjøres direkte til kontaktperson. Sender du påmelding via epost/tlf trenger vi:

1) Navn på barnet
2) Navn på kontaktperson (den som følger babyen til samlingene)
3) Mobiltelefonnummer han/hun kan nås på
4) Matallergier eller andre ting vi trenger vite om
5) Kan situasjonsbilder tatt under samlingene brukes i menighetsbladet "Kirkehilsen", på hinnakirke.no, i PR-materiell knyttet til Babysang og gis til foreldre på samme kursgruppe? Bildene blir publisert uten navn. På nettsiden vil det bare bli lagt ut gruppebilder.

6.) har du ønsker iforhold til dag og tid og hvem du vil være på gruppe med.

Kontakt:

Menighetspedagog